RSS JEC Composites

Denne siden er fortsatt under utarbeidelse, og nyheter kan etter hvert "strømme" på her :-)

RSS Landevei

 • S07E03 Ryttere som har byttet nasjonalitet

  Det er i sykkelsporten som det er i den virkelige verden flere ryttere som har byttet nasjonalitet. Men hvem er de, hvor mange er de og hvorfor?

  I dagens sending skal vi bygge et lag av norske og internasjonale ryttere som av ulik årsak har byttet nasjonalitet. Vi skal i tillegg finne både sponsor, følgebil og sportsdirektør.

  I studio i dag finner vi Gjermund Kvåle Jordheim og nyhetsredaktør Knut Andreas Lone, kjent fra blant annet Musette. Henrik Alpers leder sendingen.

  14.06.2021 10:20
 • S07E02 Hvilken slogan har profflagene #2?

   

  Vi er inne i andre og siste del der vi markedsfører de ulike profflagene.

  Gjermund Kvåle Jordheim er på plass i studio, og også i dag har vi med oss Theis Magelssen, verdenskjent kommentator fra Eurosport.

  Problemstillingen er enkel. Hvilken slogan har de ulike profflagene? Hva er Movistars one-liner, og hva er valgspråket til Groupama FDJ? I dag tar vi for oss alle lagene vi ikke rakk forrige gang.

  Det er stort engasjement og høy fart i feltet i dag, når profflagene alle skal få sitt pass påskrevet.

   

  09.06.2021 09:04
 • S07E01 Hvilken slogan har profflagene #1?

  Gjermund Kvåle Jordheim er på plass i studio, og i dag har vi med oss Theis Magelsen, kjent kommentator fra Eurosport.

  Problemstillingen er enkel. Hvilken slogan har de ulike profflagene? Hva er Movistars one-liner, og hva er valgspråket til Groupama FDJ?

  Det er stort engasjement og høy fart i feltet i dag, når profflagene alle skal få sitt pass påskrevet.

  03.06.2021 15:47
 • S06E10 Monopol i sykkelversjon!

  Monopol er trolig verdens mest kjente brettspill! Nå kommer spillet i en relansert utgave, og nå begynner det å smake fugl!

  Den neste utgaven av Monopol kommer nemlig i sykkel-variant!

  Det nye brettspillet heter Monopol Koers, og i dagens sending går vi ikke bare gjennom spillet, vi forsøker oss også på å lage en norsk minivariant.

  17.06.2020 12:58
 • S06E09 Turritt SPESIAL

  Hvor moro er det ikke å kjøre turritt? I dagens sending har vi med oss Magnus Drivenes, der vi sammen går gjennom hva som er våre favoritturritt, vi deler de beste minnene fra hine hårde dager, og kommer med anbefalinger til hvilke ritt dere bør planlegge når sesongen en dag blir normal igjen!

  11.06.2020 15:30
 • S06E08 Langdistansesykling!

  Hvor langt er det mulig å sykle på en dag, og hvem er det som er best til å sykle langt i Norge? Vi tar for oss kilometerkrig, lange ritt som Paris-Brest-Paris, begreper rundt langdistansesykling - og avslutter med å bygge et lag som skal vinne Paris-Brest-Paris.

  Magnus Drivenes fra procycling.no er gjest, Gjermund Kvåle Jordheim og Henrik Alpers styrer sendingen!

  07.05.2020 10:22
 • S06E07 Hvorfor er sykling så stort i Flandern?

  For å finne ut av hvorfor sykling er så stort i Flandern, må vi først spole tilbake til 800-tallet. Deretter skal vi få en historietime av de sjeldne, før vi ender opp i dagens sykkelverden!

  03.05.2020 21:08
 • S06E06 Stijn Devolder

  Dette er en ode til den belgiske legenden, Stijn Devolder. Stijn vant Flandern rundt to ganger, det belgiske mesterskapet to ganger - men i resten av verden var han ganske anonym. Vi bygger et lag til Stijn, så han kan vinne Flandern rundt en siste gang.

  Henrik Alpers, Henrik Evensen og Gjermund Kvåle Jordheim er i studio

  23.04.2020 09:52
 • S06E05 Verdens beste dopinglag

  Har du noen gang sett en seier i et sykkelritt og tenkt «han var dopa», og så går det noen uker og så ble han tatt for doping? Vel, slikt skjer hele tiden, og i dagens sending tar vi for oss noen seiere som for gode for å være sanne!

  16.04.2020 16:17
 • S06E04 Verdens beste brosteinsparti

  I dagens sending har vi funnet frem de ti viktigste brosteinspartiene i Flandern, og vi skal finne ut av hvilket brosteinsparti er det aller beste.

  Hvem tror du stikker av med seieren av Haghoek, Koppenberg, Oude Kwaremont eller Muur, sånn bare for å nevne noen?

  14.04.2020 12:51